Michelle Wild: Jó Szeretők PDF

Michelle Wild: Jó Szeretők

Michelle Wild: Jó Szeretők

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Kicsinek számít-e egy 14 centis pénisz? Mire gondolnak szex közben a nők? Milyen az orális szex Japánban? Élvezik-e a pornószínésznők? Milyen előkészületek kellenek az anális szexhez? Mik a női orgazmus biztos jelei? Lehet-e rossz egy férfinak az orális szex? Hogyan lehet elzavarni a korai magömlést? Mi számít perverziónak?

Mmm, mennyi izgalmas kérdés! És még több izgalmas, tanulságos vagy éppen vicces válasz – egy bátor és őszinte könyvben! A Jó szeretők két szerzője: egy nő és egy férfi. Michelle Wild, egykori pornószínésznő és az FHM magazin szerkesztője.

Ez a könyv az ő tizenöt beszélgetésük, melyek középpontjában egy-egy gyakori szexuális probléma áll, melyet aztán a két beszélgető partner – merőben eltérő tapasztalataik alapján – feldolgoz, megvitat, darabjaira szed, összerak és végül, reméljük, immár feldolgozható formában, olvasói elé tár… Olvassanak, vetkőzzenek és legyenek mindig jó szeretők

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Michelle Wild: Jó Szeretők  (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük