Kurt Tepperwein – Illúziók ​nélkül PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Meghívó Kurt Tepperwein tudat-iskolájába:

  • Ön megtalálta az arany középutat?
  • Életét hivatásként és egyfajta egyéni beavatásként éli meg?
  • Bármi történjen is Önnel, mindenkire tanítójaként és segítőjeként tekint?

Ha nem ebben az állapotban vagyunk, nem lehetünk összhangban valódi lényünkkel – pedig azért vagyunk itt a Földön, hogy önmagunk legyünk.

Köszönöm, hogy úgy döntött, megtanul emlékezni arra, ki is valójában. Szívből örülök annak, hogy újra magáévá szeretné tenni az elfeledett hatalmat, amivel tetszés szerint változtathatja meg a valóságot, és amivel részt vehet a teremtés alakításában.

Ruházza fel magát újra a döntés szabadságával, és használja ki, hogy joga van megváltoztatni a dolgokat! Ébressze fel az önben szunnyadó mestert, és váljon azzá, aki mindig is volt!

Fedezze fel magában korunk új emberét, akinek az élet minden eseménye premier, és aki megoldott feladataival jut közelebb a céljához! A cél pedig önmagunk megismerése. Célba akkor érhetünk, ha megszabadulunk attól, ami eltakarja valódi létünket: az Én illúziójától.

Ennek révén válhatunk az élet mesterévé, és így fogjuk igazán jól érezni magunkat a bőrünkben. Mindenkiben létezik egy ismeretlen, még felfedezetlen ország, ami csodálatos lehetőségeket rejt magában – ez az ország nem más, mint mi magunk! Igenis mindent megkaphatunk az élettől, csak meg kell tennünk a szükséges lépéseket. Tartson velem! -Kurt Tepperwein

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Kurt Tepperwein – Illúziók ​nélkül (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük