Kovács András · Dr. Kiss András · Landi Anna – Miért ne dohányozzunk? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Nagy erénye a könyvnek, hogy nem leszoktatni akar, hanem tájékoztatni. Méghozzá a legmagasabb, mégis közérthető színvonalon.

Bizonyos, hogy a szakemberek is sokat forgatják majd a munkát, hiszen kitűnő összegzését kapják mindannak, amit az orvostudomány a dohányzás hatásairól feltárt. Dohányosoknak és nem dohányosoknak pedig egyértelművé teszi, miről is van szó. Igen, egyaránt szól a könyv mindkét, folyamatosan változó tábornak, muníciót nyújtva a társadalom számára a cigaretta ellen. Mert, ahogy már az első sorok hangsúlyozzák – és valóban ez a gondolkodás hatja át a könyvet –, a szerzők nem a dohányos ember ellen, hanem a védelmében lépnek fel.

Ez a józanság teszi – a baj nagyságához képest – szelíddé a záró, a leszokás lehetőségeit elemző fejezetet. De hát ez a realitás. Talán ha kiegyensúlyozottabb lesz a társadalom, csökken a dohányzás feszültségoldó, élményt pótló jelentősége, javul majd a helyzet.

A század derekán az angol orvosok elhitték mindazt, amit ez a könyv is ír a dohányzásról. Viszonylag rövid idő alatt nyolcvan százalékról húsz százalék alá csökkent a dohányzók aránya. Ez gyakorolta a legnagyobb hatást a társadalomra a dohányzásellenes tevékenység elemei közül. Talán nálunk is segítene ez a módszer.
Dr. Frenkl Róbert

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Kovács András · Dr. Kiss András · Landi Anna – Miért ne dohányozzunk? (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük