Kenneth Copeland – Isten szeretetének csodálatos birodalma PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Kenneth E. Hagin, Isten egyik erőteljes embere, 1979-ben prófétikus üzenetet fogalmazott meg a texasi Houstonban tartott szolgálata alkalmával. Ez az üzenet valósággal beleégett a tudatomba. E prófécia hatására született meg ez a könyv. Most meg szeretném osztani veletek az üzenetét.

Olvassátok el többször is. Nemcsak megörvendeztet és felvillanyoz majd, hanem felszítja bennetek azt az elhatározást is, hogy részesei legyetek az új nemzedéknek.

Még nem érkezett el a vég. Igen, eljön majd az Úr, de ezekben a napokban Isten Szellemének erős mozgása érkezik el, most még csak a határán vagytok, de már mindegyikőtök megérintette a csodálatos birodalmat.

Akkor értetek hozzá, amikor újjászülettetek. A szellemetek, a belső emberetek abban a pillanatban megújult Jézus Krisztusban – új teremtménnyé lettetek – a régiek elmúltak, minden újjá lett; megérintettétek a csodálatost, azonban ez a legtöbb, amit néhányan elértetek.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kenneth Copeland – Isten szeretetének csodálatos birodalma (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük