Dr. Joseph Murphy – Tudatalattid csodálatos hatalma PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid csodálatos hatalma PDFAz ​​„önsegélyező” irodalom immár klasszikus művét világszerte milliók forgatják azzal az igénnyel, hogy napi konfliktusaikban biztos fogódzókra leljenek.

Mi vajon az Indiában tanító Murphy doktor átütő erejű sikerének titka?

Az, hogy az ősi népi bölcsességet, a biztonságérzetet nyújtó vallást és a modern tudományt ötvözve a legáltalánosabb lelki zavarokra kínál gyógymódot. Módszertanának külön értéke, hogy a vegyipar segítsége helyett saját jótékony energiánkat vethetjük be a stresszhatások ellen.

Olykor gyermekien naiv – szinte „tudománytalan” – gyakorlatokat is találunk a kötetben, ám számos kísérlet igazolja, hogy bonyolult lelki képletek megoldásában az egyszerű eszközök sokszor célravezetőbbek, mint a nyugtatók vagy az alkohol.

Hol rejtőzik a Hatalom, mely várja, hogy végre szövetségesünk legyen a bajban?

A titokzatos Tudatalattiban, annyi feszültség, gátlás és félelem ősforrásában. Ideje, hogy ezt a „Tudatalatti Birodalmat” tudatos énünk mellé állítsuk: éppen saját lelki békénk érdekében.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Dr. Joseph Murphy – Tudatalattid csodálatos hatalma (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük