Frank J. Kinslow – Az azonnali gyógyulás titka PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az utóbbi pár év során számos újszerű önsegítő módszer látott napvilágot, lerakva egy új világnézet alapjait.

Frank J. Kinslow Kvantumszinkronizációja a legújabb a sorban, amely a gyengéd érintéssel dolgozik, csöndesen aktiválva az idegrendszert, hogy spontán és természetes módon hozzon létre olyan környezetet, amelyben mély gyógyulás mehet végbe.

Ez a bámulatos módszer könnyen alkalmazható, és semmiféle előképzettséget nem igényel bárki megtanulhatja! És ami a legelképesztőbb, hogy nem csupán a kezelésben részesülő tapasztal mély gyógyulást, de a Kvantumszinkronizációt kezdeményező személy közérzete is azonnali és hosszan tartó javulásnak indul.

Kis könyv ez – óriási lehetőségekkel!

Meg fogod tanulni azt a pár egyszerű lépést, amely kifinomítja a tudatodat, és meggyógyítja a testedet és a lelkedet. Azt is meg fogod tanulni, hogyan gyógyítsd meg mások testét és lelkét.

Nos, készen állsz? Érzed magadban a várakozást, a küszöbön álló felfedezés örömét?

Amit ennek az egyszerű kis könyvnek a lapjairól meg fogsz ismerni, az a saját, személyes utazásod lesz. Jelentőségét akkor fogod megérteni, ha olvasás után a cselekvés útjára lépsz. A többi már könnyen megy. Csak lapoznod kell egyet, és az életed örökre megváltozik…

  • Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ha egy problémát tudatosítasz magadban, azzal már meg is oldottad?
  • Hát persze — mondod erre —, tudatosítok magamban egy problémát, azután megteszem a szükséges lépéseket, hogy megoldjam. Mi olyan különleges ebben?”
  • Az élet lényegében így működik, nem igaz?
  • De most nem erről beszélek. Mi lenne, ha pusztán azzal, hogy tudatosítasz magadban egy problémát, és nem is teszel semmilyen további erőfeszítést, a tudat maga elvégezné a feladatot?
  • Ez már különleges lenne? Az bizony. És én pont erről beszélek.

Ha a megfelelő módon tudatosítasz magadban egy reumás térdet, valamilyen emésztési zavart, fejfájást, dühöt vagy félelmet, rosszul működő kapcsolatot vagy egy állás elvesztését, akkor a tudat zseniális rendszerező ereje megjavítja, ami elromlott. Ez nem pusztán különleges — ez egyenesen csodálatos! Olyan képesség, amely olyan módon változtathatja meg az életedet és az egész bolygót, amit el sem tudunk képzelni.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Frank J. Kinslow – Az azonnali gyógyulás titka (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük