Bártfai László – Gyógyító ételek szakácskönyve, Könnyű kímélő és diétás ételek PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A helyesen megválasztott étrendünkkel nemcsak életünk minőségét javíthatjuk, hanem különböző betegségek megelőzésében, gyógyításában is döntő szerepet játszhatnak elfogyasztott ételeink.
Anélkül is fogyaszthatunk ételeket, zöldségeket, gyümölcsöket, fűszereket, olajokat, hogy ismernénk jótékony hatásaikat, de ha tudatosan használjuk fel konyhánkban ezeket az étkeket, kis odafigyeléssel nagymértékben javíthatunk egészségi állapotunkon. Szakácskönyvünkben kínálunk könnyű, kímélő és diétás ételeket, továbbá gondoltunk többek közt a cukorbetegekre, lisztérzékenyekre, májbetegekre, valamint a gyomor- és bélpanaszokkal küszködőkre is.
Az egyik legféltettebb kincsünk az egészségünk, figyeljünk oda, mit fogyasztunk!
„Amit eszünk, azzá leszünk!”

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Bártfai László – Gyógyító ételek szakácskönyve, Könnyű kímélő és diétás ételek (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük