Barry Michels, Phil Stutz – Énerő DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A technikák, amelyek olyan gyakori problémákat kezelnek, mint a halogatás, a düh, a szorongás, valamint a biztonságérzet és a kitartás hiánya:
A vágy átfordítása: – A technika, melynek segítségével olyasmit tudunk megtenni, amit rendszerint kerülünk vagy halogatunk; mint az író, aki mindent csinál, csak éppen írni nem ül le, ami pedig a dolga lenne.
Aktív szeretet: – Ez a technika felszabadít a düh alól, amit akkor érzünk, ha úgy véljük, valaki igazságtalanul bánt velünk. Ha például párunk flörtöl valakivel egy partin, és csak az jár az eszünkben, hogyan fizethetnénk meg neki ezért.
Belső tekintély: – Ez a technika átalakítja legmélyebb biztonságérzet-hiányunkat, amelyből így a magabiztos önkifejezés forrása lesz. Nem félünk többé a fontos munkahelyi prezentációtól, hanem úgy tekintünk rá, mint lehetőségre, hogy kifejezzük gondolatainkat.
Hálaáramlat: – Ez a technika elszabadult aggodalmainkat teszi helyre; ha például hajnali négy órakor azon aggódunk, vajon lélegzik-e a kisbabánk, a lányunk bekerül-e egy jó egyetemre, vagy a fiunk vezetés közben SMS-ezik-e.
Veszély: – Ez a technika akaraterőt ad a másik négy technika folyamatos használatához. Mindannyian hajlamosak vagyunk arra, hogy abbahagyjuk, amit elkezdtünk – vagy azért, mert demoralizál minket valami, vagy azért, mert jól mennek a dolgok, és úgy érezzük, többé nincs szükségünk rájuk. A VESZÉLY eszköz lehetővé teszi, hogy továbblépjünk, és ne adjuk fel, amit addig elértünk.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Barry Michels, Phil Stutz – Énerő (letöltés DjVu-ban)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük