Barbara Wilder: A Pénz Szeretet PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ezt a kifejezést, hogy a „pénz: szeretet”, egy metafizikával foglalkozó brit tudóstól, Stanley Messengertől hallottam először, a nyolcvanadik születésnapja alkalmából rendezett partin. Azonnal megfogott a kijelentés egyszerű igazsága.

Stanley csak úgy elhaladtában ejtette el ezt a megjegyzést, én viszont meghallottam, és többé nem tudtam kiverni a gondolatot a fejemből. Amikor később megkértem, hogy fejtse ki bővebben a „pénz=szeretet” gondolatot, csak annyit mondott, hogy vannak barátai Skóciában, akik ezzel az elvvel dolgoznak.

Attól az estétől kezdve nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy a „pénz=szeretet”. Mit is jelent ez valójában? Meditáltam a témán, és imában kértem segítséget.

Több mint húsz éve voltam a metafizikával és a fényenergiával foglalkozó tudományok hallgatója, majd oktatója, és ezek alatt az évek alatt tudatossá vált bennem, hogy a bőség és a jóakarat szinonímái egymásnak. Ám amíg ebben az egyszerű mondatban össze nem kapcsolódott a pénz és a szeretet szó, ez az egész nem volt több, mint egy kis intellektuális fejtörés.

Egy fantasztikus könyv a pénz spirituális értelmezéséről, sok hasznos, gyakorlati módszerrel.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Barbara Wilder – A Pénz Szeretet (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük