Barbara Taylor Bradford: Emma ​titka PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Barbara Taylor Bradford Emma ​titka .jpgEmma Harte halála után unokája, Paula vezeti tovább a családi vállalkozásokat és gyarapítja a vagyont. Legyőzi az ellene áskálódó Jonathan Ainsley-t, mindent elér, amit el lehet érni.

Eközben New Yorkban egy kislány rengeteg időt tölt szeretett nagyszüleivel, Richarddal és Glynnisszel. Amikor Glynnis haldoklik, immár felnőtt unokájának azt mondja: „Menj Londonba, Emma Harte-hoz. Nála van a jövőd kulcsa.” És Evan neki is indul. Apja ellenzi, de ő nem hallgat rá.

Londonban első útja a Harte-nagyáruházba vezet, ahol megtudja, hogy Emma harminc éve halott. Ha tőle nem kaphatja meg jövője kulcsát, megkeresi egymaga: belép a céghez dolgozni. De kulcs helyett szerelmet talál: Gideon Harte, Winston dédunokája személyében, és remek munkát Linnet O’Neill és India Standish, Emma dédunokái mellett.

És mindenkinek feltűnik, Evan mennyire hasonlít Paulára. Paula előveszi nagyanyja második világháborús naplóit, hogy megpróbálja megfejteni a titkot, nem családtag-e a semmiből érkezett fiatal nő. De a naplók csak azt árulják el, hogyan élt Emma, Blackie O’Neill és David Kallinski ezekben a szörnyű években. A megoldás egészen máshol van!

Jonathan Ainsley is felbukkan természetesen és ármánykodik: hogy milyen sikerrel, az csak a következő kötetben, a Váratlan áldásban fog kiderülni. Van tehát mire várni ismét!

Egy gazdag nő sorozat kötetei:

  1. Barbara Taylor Bradford: Egy gazdag nő
  2. Barbara Taylor Bradford: Őrizd az álmot!
  3. Barbara Taylor Bradford: A legkülönb unoka
  4. Barbara Taylor Bradford: Emma titka
  5. Barbara Taylor Bradford: Váratlan áldás
  6. Barbara Taylor Bradford: Megérdemelt jutalom
  7. Barbara Taylor Bradford: Szabályszegők

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Barbara Taylor Bradford: Emma ​titka (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük