Barbara Fredrickson – Love 2.0 – Határtalan szeretet PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Azt mindannyian tudjuk, hogy a szeretet fontos dolog, és Barbara Fredrickson ebben az új szemléletű könyvében azt is megmutatja nekünk, hogy mennyire az. Az a képességünk, hogy milyen mértékben tudjuk átélni a szeretetet, mérhető, és javítani is tudunk rajta, ami hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy sokáig éljünk, méghozzá kiegyensúlyozottan és egészségben.

A szeretet nem egyetlen tömbből faragott valami, hanem az emberek közötti apró kapcsolódások, sok-sok mikropillanat szövedéke – még idegenek között is. Most először érthetjük meg, hogy a teljes testi működésünk és életminőségünk hogyan kötődik a mindennapjainkban megélt szeretet mennyiségéhez.

A szerző új értelmezést és jelentést ad a szeretetnek, amikor azt a két vagy több ember között kialakuló idegrendszeri és testi szinkronizáció, harmonizáció mikropillanataiként határozza meg, olyan öngerjesztő folyamatként, amit – a fizikából kölcsönvett kifejezéssel – pozitív rezonanciának nevez.

Fontos részét képezik a könyvnek azok az informális és formális gyakorlatok és praktikák, amelyekkel segíthetünk magunknak abban, hogy szabad utat kaphasson a bennünk lévő szeretet, együttérzést keltsünk másokban, belső jóérzéshez segítsük saját magunkat.

A szeretet ilyen értelmezése valóban hatalmat jelent, olyan hatalmat, amely, ha élünk vele, jobbá teheti az egész világot..

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Barbara Fredrickson – Love 2.0 – Határtalan szeretet (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük