Adam J. Jackson: Az Igaz Szeretet 10 Titka PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„A világ legszebb és legcsodálatosabb dolgait nem lehet látni és hallani… a szívünkkel érezzük.”

Helen Keller

„Mindannyian forrón vágyakozunk a szeretet és a szeretettel teli kapcsolatok után – talán mindennél jobban a világon és mindannyian igyekszünk részesei lenni egy ilyen különleges kapcsolatnak, mindannyian ezt az egyetlen kapcsolatot keressük.

  • Akkor miért él annyi ember egyedül, keresve, kutatva és reménykedve, de ritkán rátalálva az áhítottra?
  • Ha mindennél jobban kívánjuk a szeretet és szerelmet, miért emelkedik az egekbe a válások következtében szétszakadt családok száma?
  • Miért van annyi szülő, aki egyedül próbálja meg felnevelni gyermekét?
  • A zsúfolt városokban, ahol oly sok ember él, miért érzik annyian magukat annyira egyedül, annyira elszakítva a világtól?
  • Lehet, hogy nem a megfelelő helyen keressük a szeretetet?

A közhiedelemmel ellentétben, a szerelem nem a sors, vagy a szerencse eredménye, a szerelem nem „jön” és „elmúlik” – mi hozzuk létre a szeretetet… és mindannyiunkban megvan a képesség, hogy életre keltsük. Mindannyiunkban megtalálható a képesség – képesség arra, hogy szeressünk és szeressenek bennünket, mindannyiunkban megvan a képesség, hogy olyan kapcsolatot hozzunk létre, amelyben a lényeg: a szeretet.

Nem fontos, hogyan élünk most – egyedül, vagy egy boldogtalan, döglődő kapcsolat kelepcéjében, – az élet megváltozhat és éppen mi vagyunk azok, akik képesek vagyunk megváltoztatni saját életünket. Sok példázattól eltérően, e könyv hőseinek többsége élő személy (az öreg kínai kivételével, kinek jellegzetes figurája több olyan bölcs férfi és nő személyéből áll össze, akikkel életem során találkoztam), nevüket természetesen megváltoztattam.

Remélem, hogy elbeszéléseik megihletik önöket, ahogy engem is és emlékeztetnek arra, hogy az élet lehet olyan, amilyennek lennie kell – tele örömmel, csodálatos érzésekkel és bőségében a szeretetnek, szerelemnek.”

Adam Jackson
Hertfordshire
1995

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Adam J. Jackson: Az Igaz Szeretet 10 Titka (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük