Thomas Moore – A lélek rejtelmei PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A barátságnak, szerelemnek, ezeknek a napjainkban egyre kevésbé fellelhető emberi értékeknek ered nyomába a mitológia és képzőművészetek avatott ismerője, a jungiánus pszichológia világszerte népszerű képviselője, Thomas Moore.

Miért köttetnek a házasságok, és miért bomlanak mégis föl, miért bírnak ki egyes kapcsolatok hosszú távolléteket és késhegyre menő vitákat, míg mások egyszerűen unalomba fulladnak, miért éltető, meleg fészek az egyik család, míg eleven pokol a másik?

Ha figyelmünk nem csupán a kapcsolatok „szerkezetére”, „működésére” irányul, kitűnik, hogy minden kötődés – legyen az barátság, szerelem, családi viszony – a lélek teremtésének, formálásának színtere.

Ezért ne engedjük át magunkat a bűntudat nyomasztó erejének – javasolja a házasságterápiával is foglalkozó pszichoterapeuta, író-, hanem azt kellene inkább megvizsgálnunk, hogy mit üzen számunkra a kapcsolatban bekövetkezett kellemetlen fordulat.

Egy élő emberi viszonyt ugyanis nem lehet jól „csinálni”, nincs tökéletes „struktúra”, „példás” család, minden igényt kielégítő házasság. ehelyett be kell érnünk azzal, amire a görög bölcselő, Platón emlékeztet, hogy
Minden kapcsolat egyfajta szent őrület, amit nem megjelentetni kell, hanem tisztelni rejtett titkait.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Thomas Moore – A lélek rejtelmei (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük