Bálint Mihály: Az orvos, a betege és a betegség PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ez ​a könyv tizennégy körzeti orvosból és egy pszichiáterből álló munkacsoport kutató munkája során elért eredmények egy részét képviseli. Bár az elméleti következtetések tőlem származnak és a könyvet én írtam, a könyv alapjául szolgáló munkát teljes egészében tizennégy kollegám végezte.

Feladatuk nem volt egyszerű. Kutatásunk különleges természete nem csupán azt követelte meg, hogy őszintén feltárják napi munkájuk számos eddig soha nem közölt személyes részletét, hanem el kellett fogadniuk ezek alapos és elemző kritikáját is.

Bizonyára mély hatást gyakorol a könyv minden olvasójára a kutatás során elhangzott és fogadott jó szellemű kritika: a kutatómunka előrehaladása érdekében vagy nem vettünk figyelembe, vagy pedig eltűrtünk minden ingerültséget, bosszúságot és a személyes érzelmek bárminő megbántását.

„Egy dolog bizonyos: a könyvet valamennyiünknek célszerű – esetleg ismét – elolvasni, és aki beteg embernek szóval, kommunikációval valaha is próbált segíteni, vagy ennek a munkának a nehézségeit átélte, bizonyosan megérintődik, a gondolatok befolyása alá kerül.”
(Részletek Buda Béla dr. zárszavából)

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Bálint Mihály: Az orvos, a betege és a betegség (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük