Benny Lewis: Nyelvhack kézikönyv PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Benny Lewis: Nyelvhack kézikönyv PDFA Nyelvhack Kézikönyv pontosan elmagyarázza, hogy mi kell ahhoz, hogy gyorsan megtanulhass beszélni egy új nyelven. Nem kell elolvasnod az egész kézikönyvet, hogy rájöjj a legnagyobb ‘titokra’ – akár most is elmondhatom neked: már rögtön az első naptól kezdve el kell kezdened a beszédet gyakorolni!

Nem kell évekig nyelvtani gyakorlatokat csinálni, nem kellenek drága és bonyolult programok, nincs varázstabletta, amitől álmodban megtanulod a nyelvet, egyszerűen csak beszélned kell azt. Beszéld minél gyakrabban, beszéld magabiztosan, és főleg: kezdj neki azonnal! Minél többet beszélsz, annál gyorsabban fogsz fejlődni. Pont.

A fent említettek ugye teljesen egyértelműnek tűnnek, ám az hogy hogyan kezdj neki a beszédnek egy olyan nyelven, amit éppen csak elkezdtél tanulni, nos, az az egymillió dolláros kérdés. A legtöbb ember szerint ez teljesen lehetetlen, így hát várnak a beszéddel, amíg “készen nem állnak rá”. Ez a várakozás akár évekig is eltarthat, sőt, jó eséllyel soha meg sem próbálják.
Jó hír azonban, hogy ez nem is olyan nehéz, mint gondolnád! A Nyelvhack Kézikönyv pontosan erről szól.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Benny Lewis: Nyelvhack kézikönyv (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük