Aranyi Lászlóné – Az inga elmélete és gyakorlata PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Aranyi Lászlóné - Az inga elmélete és gyakorlata PDF

Párizsban a XVII. században egy kapitány egyszer egy gyermeket látott játszani egy labdával, amely fából készült és gabonaszemek voltak benne. Ezt a labdát a gyermek egy fonalra függesztette fel és a fonal végét az egyik ujjára tekerte.

Minden alkalommal, amikor a gyermek kitartotta a karját, a labda előbb néhány lengést tett, majd szabályos köröket formált, amely mind nagyobb lett. A kapitányt ez a jelenség előbb szórakoztatta, majd hosszasan figyelve többször megismételtette a mozgásokat.

A kapitány megfigyelésének hamarosan híre ment, amely eljutott a Strasbourg-i Orvosi Főiskola professzorához, Gerboinhoz is, aki kedvelte a szellemes különlegességeket. O maga személyesen is meggyőződött a jelenség valódiságáról, majd készített egy ingát és elkezdett kísérletezni.

Meglepetten tapasztalta, hogy az ő ingája is ugyanazokat a mozgásokat végzi, mint a gyermeké. Megfigyelései alapján levonta a következtetést: ha a kezei között tartja, az inga különleges parancsoknak engedelmeskedik…

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Aranyi Lászlóné – Az inga elmélete és gyakorlata (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük