Sharyn Weiss, Doni Tamblyn: Humoros tréninggyakorlatok nagykönyve DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Sharyn Weiss, Doni Tamblyn: Humoros tréninggyakorlatok nagykönyve DjVuA legújabb elme- és agykutatások megerősítették azt a feltevést, amit a legtöbb tréner már régóta gyanított: azt, hogy az emberek jobban tudnak gondolkodni és tanulni, ha a folyamat vidámságot jelent számukra.

A Humoros tréninggyakorlatok nagykönyve 50 egyedülálló, helyzetgyakorlatot mutat be, amelyek emlékezetre méltó tudásanyaggal szolgálnak számos, a vezetői készségektől, a változás és az érzelmi intelligencián át a nehéz emberek kezeléséig terjedő témakörben.

Ez a könnyen kezelhető kézikönyv lépésről lépésre szóló utasításokkal szolgál, mely segít az új és veterán trénereknek abban, hogy a workshop-ot humor, vidámság és kreativitás töltse be. A könyvben lévő minden fejezet öt gyakorlatot tartalmaz valamilyen üzlettel kapcsolatos, népszerű téma feldolgozására.

  1. Az olvasó elméleti hátteret kap az adott témához.
  2. Van egy ajánlott mulatságos bevezető minden helyzetgyakorlathoz.
  3. Lépésről lépésre szóló utasítások.
  4. Sokszorosítható feladatlapok, mellékletek.
  5. Ajánlott értékelő kérdések.

A könyvet vicces előadásmódra vonatkozó tippek fűszerezik, ami még tovább fokozza az anyag kényelmes feldolgozhatóságát. A Humoros tréninggyakorlatok nagykönyve segít önnek, hogy a természetes képességeire alapozott humort alkalmazhassa.

Tapasztalja ki, hogyan tudja leginkább a csoport figyelmét fenntartani, és tervezzen olyan tréning kurzusokat, amely beléjük vési a számukra fontos készségeket!

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Sharyn Weiss, Doni Tamblyn – Humoros tréninggyakorlatok nagykönyve (letöltés djvu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük