Dr. Richard Furman – Válassz életcélt! DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az amerikaiak többsége a középszerűség tengerében él. Kudarcok és sikerek nélkül. Ritkán gondolkoznak el ezen, s nincsenek elérendő céljaik.
Az anyák reggelenként fölkelnek, elkészítik a család reggelijét, azután kezdődhet az estig tartó munka és rohanás. Sokan kezdik a napot mint anya és feleség, majd hirtelen alkalmazottakká válva szenvedik el a dolgozó embereket érő sok-sok feszültséget és problémát.
Lehet, hogy a férj évek óta ugyanannál a cégnél dolgozik – havi fizetést kap, annak rendje és módja szerint halad felfelé a ranglétrán, s észre sem veszi, milyen gyorsan múlik az élet -, mígnem egy napon ráeszmél, hogy egykori álmai már nem fognak valóra válni. Eltelik még néhány év, kezdi elfogadni a helyzetét, és lassan belesüllyed a középszerűségbe.
Hétköznapi emberekről beszélek. A hétköznapi emberek rendszerint arról álmodoznak, hogy egyszer nagy emberek lesznek. Vannak álmaik. Tudják, milyen típusú emberré szeretnének válni. Tudják, miféle otthont szeretnének maguknak, és hogy milyen ruhákat szeretnének viselni. Az a baj, hogy semmi sem indítja őket arra, hogy az álmaikat valósággá változtató célokat tűzzenek ki maguk elé. Nincs meg bennük a vágy, hogy elkezdjék taposni a vizet a part felé, hogy kimásszanak a középszerűség tengeréből, s megvessék a lábukat a lehetőségek partján. Céljaiknak nem tudnak formát adni, s ha már kitűzték, nem tudják, hogyan érjék el azokat.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Dr. Richard Furman – Válassz életcélt! (letöltés DjVu-ban)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük