Dr. Lencz László – A hagyományos kínai orvoslás elméleti alapjai és gyakorlati módszerei PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

E könyv szerzője több mint négy évtizede dolgozik a betegellátásban.

1954-ben sebészként kezdte pályafutását a Littmann Imre professzor által vezetett budapesti Szív- és Érsebészeti Klinikán. Szakmai érdeklődése hamar a műtéti érzéstelenítés és az intenzív betegellátás területei felé fordult, és azokból szakképesítéseket is szerzett.

Az új szakorvosi szakág hazai megismertetésében és önállóvá válásában – annak születésétől – feladatokat vállalt magára és tisztségeket töltött be. Mindezekkel párhuzamosan érdeklődéssel fordult a nem műtétes fájdalomcsillapítás akkoriban oly kevéssé megoldott kérdései felé is.

A nyolcvanas évek végén – szegedi egyetemi tanárrá való kinevezése után – az aneszteziológia és intenzív betegellátás irányítása mellett, új munkahelyén is folytatta fájdalomambulanciás tevékenységét, a krónikus fájdalmaktól szenvedő betegek algológiai ellátását.

Az általános fájdalomellenes kezelés keretei között, már kezdettől nagy hangsúlyt helyezett a hagyományos kínai orvoslás módszereinek, az akupunktúrának az alkalmazására.

Ebben a témakörben kifejtett elméleti és gyakorlati munkájának köszönhetően, ezen régi-új szakterület „Nem konvencionális Medicina Propedeutikája” megjelöléssel évek óta szerepel a hivatalos egyetemi tanrendben, az Alternatív Kollégiumok választható tárgyai között. A szerző e tárgy egyetemi oktatási és vizsgabizottságának és a szakorvosok részére évről évre meghirdetett tanfolyamoknak vezetője.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Dr. Lencz László – A hagyományos kínai orvoslás elméleti alapjai és gyakorlati módszerei (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük