Árkovits Amaryl (szerk.) Belső planéták PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ezzel a módszerrel ráláthatunk arra, hogy miért vagyunk képtelenek tovább lépni egy-egy negatív élethelyzetből, miért nem tudunk megoldani helyzeteket, miért állunk saját boldogulásunk útjában.

Megtudhatjuk hogyan viszonyulunk a bennünk élő, velünk született tulajdonságainkhoz, mondhatnánk: szerepszemélyiségeinkhez.

Megismerhetjük, hogy mely én-részeket utasítjuk el (általában a külvilágban megélt negatív visszajelzések miatt, vagy azért, mert az egyik, vagy a másik szülőnk „nem szeretem” tulajdonsága ez, amit továbbadott nekünk)) és melyek azok, amiket újra aktiválva, megváltoztathatjuk az életünket, visszaszerezhetjük belső erőnket.

A módszer a mély önismeret mellett lehetőséget teremt az ellentétek felszínre hozására és kiegyenlítésére, az együttműködések elmélyítésére. Ezek a tapasztalatok segítenek a teljesebb, sikeresebb és szeretettel telibb élet megalapozásában, megvalósításában.

Nemcsak képletállítóként, de segítőként is fontos információkhoz juthatunk, amik eddig esetleg a tudattalanunkban rejtőztek, és amiket ezek után az életünkben alkalmazni is tudunk.

Egy-egy téma több problémát is felszínre hozhat, illetve egy eleve komplex helyzet esetén akár több órát is tölthetünk a képlet felállításával.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Árkovits Amaryl (szerk.) Belső planéták (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük