Agatha Christie: A ​Hét Számlap rejtélye PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Agatha Christie: A ​Hét Számlap rejtélyeLord Caterham vidéki kastélyában vidám társaság gyűlt össze – felséges tréfát eszelnek ki egy álomszuszék aranyifjú rovására. Csakhogy hiába berreg fel sorra az ágya alá rejtett HÉT ébresztőóra – a fiatalembert semmi sem verheti fel álmából, amely hamarosan örök álomnak bizonyul…

A felderítetlen halálesetet csakhamar újabb rejtély követi – ezúttal kétségtelenül gyilkosságnak lett az áldozata a társaság egy másik sokat ígérő tagja.

A történeten végigvonul az utalás a Hét Számlapra – titkos kártyabarlang vajon? Vagy még titkosabb alvilági társaság? Netán anarchista csoport?

Lord Caterham vállalkozó szellemű leánya, Bundle – azaz Batyu – elhatározza: nem nyugszik, amíg a sűrűsödő rejtélyek nyitjára nem bukkan.

Nyomozása során maga is gyakran kerül összeütközésbe a törvénnyel – amelyet ezúttal a rendíthetetlen nyugalú Battle főfelügyelő képvisel.

A lelkes fiatalok – mert Bundle-nak segítőtársai is akadnak az előkelő társaság ráérő, gondtalan ifjú tagjai közül – egyik életveszélyből a másikba rohannak, és mindenhol a titokzatos Hét Számlap állja útjukat.

Battle főfelügyelő sorozat további kötetei:

Chimneys titka (Királyok ​és kalandorok)

Nyílt ​kártyákkal

A ​gyűlölet őrültje (Gyilkolni könnyű)

Éjféltájt

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Agatha Christie: A ​Hét Számlap rejtélye (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük