Vivienne Klimke – Gyógyító állatok DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az állatok emberségesebbé tesznek bennünket: társaink, támaszaink, életünk szerves részei.

Ha magányosak vagy túlhajszoltak vagyunk, elterelik a figyelmünket, vigaszt nyújtanak. Megnyugtatnak és felvidítanak, újabb tettekre sarkallnak, emberekkel teremtenek kapcsolatot, vagyis kis csodákra képesek.

Pontosan ezért gyógyítanak egyre több testi és lelki bajt az ő közreműködésükkel. Megszépítik, értelemmel töltik meg életünket, csak oda kell figyelni rájuk.

Ahogy a német újságírónő sok szeretettel és szakértelemmel megírt könyvében elénk tárja, Németországban széles klinikai hálózata van az állatok bevonásával történő gyógyításnak.A Gyógyító állatok az első magyar nyelvű könyv erről a témáról.

Hazánkban is egyre nő az állatok bevonásával történő gyógyítás iránt az érdeklődés. Ezért könyvünk végén bemutatjuk több olyan magyar csoport munkáját, amelyek állat asszisztált terápiát folytatnak.Ez könyv nemcsak új lehetőségeket tár elénk, de sok-sok szeretetre is tanít.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Vivienne Klimke – Gyógyító állatok – „Akikre” mindig számíthatunk (letöltés Djvu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük