Simonton, Matthews, Craighton – A gyógyító képzelet DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A könyv elolvasása nagyon sokféle emberi reakciót válthat ki. Vannak, akik számára reménysugár, a gyógyulás új útja tárul fel. Van, akinek személyes érzéseivel vagy eddig megszerzett tudásával nem egyeztethető össze a pszichológiának ez az alkalmazási területe.

Vannak, akik számára a csodák birodalma tárul fel, és már a vágyott célt szinte megvalósulni látják. Bárhogyan is, aki vette magának a fáradtságot, és energiát fektetett a könyv elolvasásába és megértésébe, nem marad közömbös a téma iránt.

„Nem tudtam letenni a Gyógyító képzelet című könyvet. Nagy örömömre szolgál, hogy csodálatomat fejezhetem ki Simontonék munkája iránt, minthogy magam is az ő módszerükhöz hasonló terápia segítségével gyógyultam ki az egy eredetileg gyógyíthatatlannak minősített rákbetegségből.

Kevés ilyen jól megírt könyv akadt eddig a kezembe. Számos részletes ténnyel ismertet meg, ugyanakkor annyira érdekes és olvasmányos az átlag olvasó számára, hogy szerintem a kiadó és a szerzők méltán lehetnek büszkék erre a műre.” – Dr. Selye János Nobel-díjas tudós, a Nemzetközi Stressz Intézet igazgatója

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Simonton- Matthews-Simonton- Craighton – A gyógyító képzelet – Belső forrásainkkal a rák ellen (letöltés DjVu-ban)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük