Tratak Meditáció MP3

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Ajánló:

Koncentráció egy pontra vagy egy gyertyalángra.

Létezik 6 tisztító gyakorlat a jógatechnikák között, amelyek testünk tisztítására és egyensúlyának karbantartására szolgálnak a jó közérzet és egészség érdekében.

Ezek egyike a TRATAK. Lényege a figyelem összpontosítása és a tekintet rögzítése egy pontra, majd az erre való koncentrálás bizonyos ideig.

A tratak fejleszti a koncentrációs képességet, erősíti a szemizmokat, javítja a látást, fokozza a látásélességet. Kitűnő gyakorlat a szem, a homlok- és melléküreg tisztítására. Segít alvászavar és ágybavizelés esetén.

Kiválóan alkalmas a gondolatok megtisztítására és lecsendesítésére, az intuíció tisztasága, a vizualizáció és az akaraterő kifejlesztésére, valamint a harmadik szem, az AGYA csakra felébresztésére – hiszen ez a tisztánlátás, az intuíció és a telepátia székhelye.

A trataknak többféle fajtája létezik, és többféleképpen végezhető. Legjobb a gyertyaláng, vagy füst nélküli olajmécses lángjának a figyelése.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Tratak Meditáció (letöltés MP3-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük