Massimo Scaligero – A meditáció gyakorlati kézikönyve Doc

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A kötet azoknak nyújt iránymutatást és meditációkat, akik a belső tisztánlátást kívánják megvalósítani és a Szellemre föltekintve a modern világban élni.

Pio Filippani Ronconi, prof.: (szanszkrit nyelv és keleti kultúrák):

„…sakti témája Öröklétünk minden pillanatában az Ízisz-Szófia érintetlen jelenlétének felfedezésévé válik. E témára szövődött Massimo teljes gondolati élete, tevékenysége, még materiális jelenléte is (mert életben maradása hosszú időn át csodának tűnt és számunkra valóban az is volt). A Sakti megvalósítása volt a feladat, mely szenvedélyes fiatalságát inspirálta és vezette hosszú érett korában is, hiszen öregséget sohasem ismert: Ízisz-Szófiának szenteli utolsó művét, a megadás és amore himnuszát. Ily módon ismerhetjük fel, hogy a Tantra lényege Massimóban talált utolsó, valódi adeptusára. Hogy a Földön valójában ki is volt, száz év múlva talán el lehet majd mondani.”

Piero Graziosi, lakatos:

„…Vezető a megismerésben, szellemi apa és testvér, a szeretet mestere. Ezt és sokkal többet jelentett és jelent számunkra Massimo Scaligero. – Ő irányított és vezetett az érzékektől független gondolathoz vivő nehéz úton, mely a tudati lélek fejlődésének alapvető előfeltétele, s a Rudolf Steiner által ajándékozott Szellemtudomány lényeges momentuma…”

Enzo Erra, újságíró:

„…Massimo ötvenes éveinek küszöbig nem csak azon meditált, amit el kellett mondania, de a „hogyan”-ján is és azt határozta el, hogy csak akkor ír, amikor biztos volt benne, hogy azzal nem válna „árulóvá”: ezért akkor vetette csak papírra tanítását, amikor megbizonyosodott róla, hogy intuíciói így sem esnének le a „gondolt” gondolatok sorába, hogy az élő gondolat – eddig a hang és a beszéd folyékony hatóereje által közvetített – villáma nem dermedne meg a nyomtatott sorokban, hogy végül egy a többivel szembeállítható filozófiai elmélettel lehetne összetéveszteni…”

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Massimo Scaligero – A meditáció gyakorlati kézikönyve (letöltés doc-ban)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük