Dr. Komin Vladimir: Transzperszonális pszichológia és energialégzés PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Komin Vladimir: Transzperszonális pszichológia és energialégzés PDF„A családom tagjai egymásra néztek, és gyorsan behúzódtak a saját szobájukba. Miközben a konyhában kerestem a gyógyszert eszembe villant, hogy miért nem próbálom meg a csoportban tanult energia légzéssel megoldani a fejfájásomat és sötét hangulatomat? Abbahagytam a keresést és visszatértem a hálószobámba. Visszafeküdtem az ágyba és kezdtem lélegezni, ahogy megtanultam. Folyamatosan lélegeztem és kezdtem figyelni az érzéseimre, így hamarosan belekerültem a transzállapotba. Először azt éreztem, hogy a fájdalom változik a testemben, a fejfájás jellege is átalakult. Tovább figyelve a változást éreztem, ahogy az energia beindul az egész testemben és szétterjednek az érzések.
A fájdalom figyelésének mélypontján, amikor az érzések elérték a legerőteljesebb
szintet, fényesség jelent meg a fejemben és ez szétterjedt a mellkasom és az egész testem területére. Kellemes meleg érzést éltem át, teljesen feloldódott a feszültség és szorongás bennem.”

Az ingyenes pdf könyvek letöltési linkje:

 

 

Dr. Komin Vladimir: Transzperszonális pszichológia és energialégzés (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük