Szepes Mária – Merre tartasz, ember? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az emberiség sorsáért aggódó szerző ezzel a cikkgyűjteményével mintegy összefoglalja azokat a gondolatait, “amelyek égetően sürgőssé váltak a harmadik évezred válságai között”.

“Földünk beteg” – írja, gyógyításához pedig mindenekelőtt pontos diagnózisokra van szükség, és mivel sok sebből vérzik, sok-sok diagnózisra van szükség, bár a gyógymód többnyire ugyanaz: cselekvő elhatározás a változtatásra.

Ilyen cselekvő elhatározás kell annak eldöntésére, hogy “ne a pénzt, hanem az Élet megmentését válasszák. Földünk vezetői” (“Pénzt vagy életet?”). Ebben nagy szerepet játszhatnak a Szürke eminenciások, ha szürkeállományukat megfelelő cél érdekében működtetik vagy a Bűvészinasok, akik génjeinken végzett kísérleteikkel megválthatják a emberiséget, de “időzített biológiai bombát” is gyárthatnak.

A könyv lapjain a huszadik század végén élő ember szinte minden gondja-baja terítékre kerül, melyek egyenként is komoly veszélyt jelentenek a jövő kilátásait illetően, együttesen azonban olyan válság jelei, amely végveszélybe sodorhatja az emberiséget.

A szerző természetesen nemcsak diagnózisokat állít fel, de megadja a – többnyire ezoterikus – gyógymódokat is, amelyek hol “az életmegtartó biomágikus erők”, hol Hermész Triszmegisztosz tanai, hol a tibetiek “hőfejlesztő varázslata”, a Tumó formájában egy-egy lehetséges megoldást mutatnak a válságból kivezető úthoz. – Szepes Mária “mágiáit”, sajátos, ezoterikus világszemléletét kedvelő olvasók keresni fogják.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Szepes Mária – Merre tartasz, ember (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük