Michael Harner: A sámán útja PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Michael Harner: A sámán útja

Michael Harner: A sámán útja

A sámánizmus . kétoldalú szellemi érintkezést jelent, amely életre kelti az elveszett összeköttetést őseink és a bámulatos szellemi erő, valamint Földünk szépsége között.”

Ősi technikák őrzőiként, ennek az összeköttetésnek megteremtői a sámánok, akik tudásukat a gyógyításra, az egészség megőrzésére használják fel közösségükben. A szerző végigjárta a világ ősi sámánhívő népeit és a sámángyógymódok tanulmányozásával foglalkozott, tapasztalatainak összegzése a kötet.

A sámán „orvoslásban” használt különleges gyógyító technikák a tudatállapot megváltoztatása, a stresszoldás, a vizualizáció, a pozitív gondolkodás és a nem hétköznapi forrásokból nyert segítség és a modern orvosi kezelés között semmiféle ellentét nem áll fenn.

Így a kötetben leírt módszerek elsajátítása elősegítheti napjaink emberének gyógyulását és egészségének megtartását. A kötetet Hoppál Mihály a szerző munkásságát méltató sorai és gazdag irodalomjegyzék zárja. – A néprajz és a holisztikus gyógymódok iránt érdeklődő olvasóknak ajánlható.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Michael Harner: A sámán útja (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük