Angelika Hoefler: Esély az életre PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Van, aki úgy véli, a KARMA a keresztje, de van, akinek a KERESZT az összeadás, a pozitívum, a plusz jele. Az ő szemében a karma – ESÉLY; a cselekvés, a hatás, a változás esélye. És nem utolsó sorban az önismereté.

Angelika Hoefler, az ingás reinkarnációkutatás megalapítója, a Ji Csing, a kabbala, a névelemzés újszerű alkalmazási lehetőségeinek fáradhatatlan keresője, számtalan, világszerte népszerű könyv írója ebben a munkájában melegszívű humorral és bölcsességgel vezeti végig olvasóját azon az úton, melyen – elméletben és gyakorlatban egyaránt – feltárul a reinkarnáció, az életfeladat, a vizsgák igazi természete.

A pozitív gondolat, a cselekvő szeretet, a meditáció és az ima ebben a könyvben nem elvont elmélet: megelevenedik és élethű, hétköznapi példákon át, valamint önismereti tesztek és névelemzési módszerek segítségével megfogható, nagyon is gyakorlatias formát ölt.

A szerző éppoly biztos kézzel vezet be a Kígyó és a Kereszt szimbolikájának rejtelmeibe, mint ahogy egyszerű, praktikus és könnyen megszívlelhető módszereit és tanácsait adja át.
Konkrét elemzései, példái és ötletei épp abban igazítanak el, amire nem szoktál választ kapni: hogyan ismerd meg önmagad, és mit tégy a változásért.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Angelika Hoefler: Esély az életre (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük