Melinda Blau, Tracy Hogg: A suttogó titkai II. PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

  • Melinda Blau - Tracy Hogg - A suttogó titkai II. PDFKikészíti egy-két éves gyermeke szüntelen követelőzése hisztizése és engedetlensége?
  • Aggódik, hogy talán nem fejlődik a megfelelő ütemben?
  • Nem tudja eldönteni, mikor és hogyan szoktassa bilire, milyen játékokat vegyen neki, hogyan bírja rá, hogy éjszaka aludjon, méghozzá a saját ágyában?

Forduljon ismét Tracyhez!

A suttogó titkai nemzetközi sikert aratott első kötete után itt a folytatás, amely a kisgyermekkor elejének (1-2. év) egyszerre gyötrelmes és örömteli időszakával foglalkozik.

Minden kérdést tárgyal, amely ebben az életkorban felmerülhet, továbbá részletes, gyakorlati útmutatást ad a rossz szokások rögzülésének megelőzéséhez vagy a megváltoztatásukhoz, a hisztizés kezeléséhez és megszüntetéséhez, a fegyelmezéshez és az önfegyelemre neveléshez, az úgynevezett érzelmi intelligencia fejlesztéséhez.

Segít a gyermeknyelv „lefordításában”, a napirend kialakításában, a játéktevékenység irányításában és a beszédfejlesztésben, mérlegelésre felkínált szempontjaival pedig talán megkönnyíti a nagy döntést: vállaljunk-e még egy gyereket.

A suttogó titkai sorozat további kötetei:

Melinda Blau, Tracy Hogg: A suttogó titkai I.

Melinda Blau, Tracy Hogg: A suttogó mindent megold

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Melinda Blau, Tracy Hogg: A suttogó titkai II. (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük