Polcz Alaine – Élet és halál titkai PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A gyerek mindenre rákérdez. Néha egészen furcsának tűnő dolgokat kérdez, mint például a hároméves Réka a temetőben, virágöntözés közben: A nagymamát ki lőtte le?”

A kislány kérdését mégsem furcsállhatjuk, hiszen korunk gyermekei naponta találkoznak az agresszióval; egész életüket átszövik a média halálról szóló napi híradásai: lelőtték, megölték, felrobbantották:..” Vonatok ütköznek, repülőgépek zuhannak, a háborúkat úgy követjük a híradókban, mint a folytatásos filmeket – így aztán nem csodálkozhatunk, ha a gyerekek a többé-kevésbé békés élet békés befejezését már elképzelni is alig tudják.

Polcz Alaine, a kitűnő pszichológus a nagycsoportos óvodás és a kisiskolás gyerekeknek mesél újszerű, őszinte, közvetlen és meleg-hangú könyvében: élet és halál titkairól, mely titkok között a halált is az élet természetes részeként szemlélhetjük.

Ezt a könyvet a kisgyerek egyedül is, szüleivel, nagyszüleivel együtt is forgathatja, olvashatja. A titkok előtt egyenlők vagyunk.

Ezért e könyv fölé hajolván gyerek és felnőtt az együtt-olvasás, közös titokfejtés bensőséges pillanatait soha nem felejthető, életre szóló, tisztázó élményként éli meg. Olyan gyerekkönyv ez, amely idejekorán segít eligazodni, tájékozódni, nyugalmat és távlatot keresni-találni az életben.

A könyvben levélmelléklet található, amely a kisgyerek környezetében élő felnőttekhez szól, velük osztja meg gondolatait a szerző.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Polcz Alaine – Élet és halál titkai (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük