Szabo Judit – Hazatérés PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Szabo Judit - Hazatérés - A lélek útja a halál után PDF

A könyv célja, hogy felvilágosítást és segítséget nyújtson azoknak, akik még nem tudtak megbarátkozni a halál és a halál utáni lét gondolatával. A mű az ősi hagyományok és a mai kutatási eredmények összecsengő tanításait igyekszik összefoglalni, kiemelve ebből azokat a motívumokat, amelyek tértől, időtől, kultúrától, származástól és előképzettségtől egyaránt függetlenül ott élnek mindannyiunk lelkében.

A szerző kitér azokra a kérdésekre, amelyek a témában tartott előadásokon leggyakrabban felmerülnek, és olyan régi tanításokat elevenít fel, amelyek átsegíthetik korunk emberét a halállal való szembesülés nehézségein. A könyv bemutatja a halál folyamatát és a halál utáni lét szakaszait, többek között az ősi hagyományok, a szellemtan, az asztrológia, az ősi beavatások, az angyali világ, a halál közeli élmények és a reinkarnációs terápiák tapasztalatainak szemszögéből.

A magyarázatokat dokumentált esetek idevonatkozó részei egészítik ki. Az egyes fejezetek végén található gyakorlati tanácsok, és ajánlott meditációs kérdések abban segítenek, hogy felkészülten, lelki békével, emberi méltóságunk birtokában léphessünk át az átváltozás kapuján, ha eljön az időnk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Szabo Judit: Hazatérés – A lélek útja a halál után (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük