Jankovich István – Reinkarnáció – Valóság-e az újjászületés? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A TÚLÉLTEM A HALÁLOMAT című könyvében Jankovich István röviden utalt arra, hogy a klinikai halál állapotában nyolc korábbi életére emlékezett vissza. Új könyvében ezeket az emlékeket írja le részletesen.

Elmeséli, hogyan találta meg előző életeinek helyszínét, majd az ott található bizonyítékokat, amelyek alátámasztják a klinikai halál állapotában átélt „vízióinak” valódiságát. Ezek az élmények nem a képzelet szüleményei voltak, hanem korábbi életének kézzelfogható emlékei.

A könyvben számos rajz és fotó található a helyszínekről, így az olvasó is összehasonlíthatja a kórházi vázlatokat a valóságos tájról, utcákról, házakról készült képekkel.

A kötet második fele tartalmazza a szerző gondolatait az élet értelméről, a karmáról, a szeretetről, Istenről. Jankovich István felveti a reinkarnáció és a kereszténység kapcsolatának lehetőségét, s rámutat arra, hogy a kettőt igenis össze lehet egyeztetni, s a reinkarnáció semmiképpen sincs ellentétben a kereszténységgel.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Jankovich István – Reinkarnáció – Valóság-e az újjászületés? (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük