Kathleen McGowan: A gyűrű titka PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Kathleen McGowan: A gyűrű titka PDFEgy ősi prófécia megjövendöli a kiválasztott eljövetelét, egy asszonyét, aki Mária Magdolna evangéliumának felkutatására hivatott.

Amikor Maureen Pascal véletlenül belekeveredik egy veszélyes titkokkal terhes eseménysorozatba – mely titkokért valakik még ölni is képesek – nem sejti, milyen fontos szerepet szánt neki az ősi prófécia.

Egyik rejtélyt a másik után fejti meg, az élete is veszélybe kerül, míg beteljesedik sorsa és rátalál a tekercsre, ami a következő szavakkal kezdődik:

„Mária vagyok, akit Magdolnának is hívnak. Benjámin király törzsének hercegnője, a nazarénusok lánya. Jézus törvényes felesége, a messiásé, aki Dávid házának és Aron törzsének leszármazottja volt.

Sokat írtak rólunk, és még többet is fognak írni. Akik rólunk írnak, nem mindig tudják az igazságot és nem voltak jelen a jó időkben. Isten színe előtt kijelentem, hogy az igazat írtam.

Ez életem története, a jó és a sötét idők, valamint az azt követő események története.  A jövő gyermekeire hagyom e szavakat, hogy amikor eljő az idő, megtalálják és megismerjék az igaz út vezetőinek az igazságát.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kathleen McGowan: A gyűrű titka – Mária Magdolna vonal 1. (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük