Ann Holdway – A kineziológia alapjai PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A mai világban már a műveltség természetes része az ezoterikus témák alapfokú ismerete. Új sorozatunk e terület nehezen áttekinthető rengetegében segít eligazodni azáltal, hogy érthetően és tárgyilagosan vezet be gondolatokat, eszméket, praxisokat. Az ötödik kötethez, A kineziológia alapjaihoz kellemes olvasást kívánunk.

Egyre többen ismerik Magyarországon is a kineziológiát, ezt a hatékony, holisztikus gyógyító és képességfejlesztő módszert, amely szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza. Fontos, hogy higgyünk testünk és elménk regenerálódó, megújuló képességében, higgyünk önmagunkban, lehetőségeinkben, teremtőerőnkben, és tudatosítsuk, merre szeretnénk haladni.

A kineziológia tehát nem tőlünk függetlenül működő csodaszer, hanem egyike azon nagyszerű eszközöknek, amelyek az új évezredben megteremtik az emberiség gyökeres tudati átalakulásának lehetőségét. Rajtunk áll, hogy élünk-e ezzel a lehetőséggel.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Ann Holdway: A kineziológia alapjai (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük