Dr. Eduard Estivill, Sylvia de Béjar: Aludj jól, gyermekem! PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Eduard Estivill, Sylvia de Béjar: Aludj jól, gyermekem! PDFDr. Eduard Estivill, a könyv barcelonai szerzője, a gyermekkori alvászavarok legnagyobb spanyolországi terapeutája szerint az ötéven aluli gyerekek több, mint 35%-a álmatlanságban szenved, azaz lefekvéskor cirkuszt csinál és/vagy az éjszaka folyamán többször is felébred.

Ez mind a gyerekekre, mind pedig a szülőkre nézve jól látható következményekkel jár. A gyerekek ingerlékenyek és bizonytalanok lesznek, ami hosszabb távon kapcsolatteremtési képességeire és tanulmányi eredményükre is kihat; a szülők kimerültségét és idegességét pedig házaséletük szenvedi meg.

Ez a kis kézikönyv, mely olvasmánynak is kellemes, de szigorúan tudományos kritériumok alapján készült, nemcsak arra tanítja meg a szülőket, hogy ők hogyan tanítsák meg aludni a gyermeküket, hanem arra a módszerre is, amelynek segítségével egyszer s mindenkorra megszabadulhatnak a gyermekkori álmatlanság problémáitól.

A módszer egyszerű, könnyen elsajátítható és ami a legfontosabb: az esetek 96%-ban bevált.
Székács Vera

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Dr. Eduard Estivill – Sylvia de Béjar: Aludj jól, gyermekem! (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük