Dr. Guzrány Ferenc – Kínai diéta PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Guzrány Ferenc - Kínai diéta PDFFontos, hogy ne vegyen be semmilyen gyógyszert mielőtt nem konzultált hasonló tudású emberrel, mert könnyen előfordulhat, hogy a szokványos európai orvoslással megbetegítik!

Képzeljék el, ezek a részben félreképzett orvosok ezerszámra tüntetik el az emberek epéjét, csak azért, mert abban a hiszemben élnek, hogy ezzel megoldottak valamit és nem tettek tönkre semmit az emberben. Kártérítést kellene követelni, hiszen a kő, a zselatinos állagú koleszterinszemcsék, homok alapból nem az epehólyagban keletkezik, hanem a májban és onnan kerül az epehólyagba, legfeljebb ott tovább nő.

Az un. epeprobléma – májprobléma és egyébként az epéből kihajtható- , mondjuk fekete retek kúrával történő kioldás és májtisztítás helyett, kockázatos, költséges műtétet végeznek és a májban mégis ott marad a rengeteg nem odavaló. Példám nem zárja ki a ritkább, szélsőséges eset műtéti szükségét.

Persze, 20.000- … Ft a zsebbe, gyógyszerek, rutinműtét és kit érdekel, hogy tüneti eredményt hoz a tüneti megoldás és hogy országosan mibe kerül a meg nem szüntetett alapprobléma okozta számtalan betegséggel egyetemben. „De sebaj” a zsidó bűnözői maffia gyógyszergyárainak, temetkezési vállalatainak dől a pénz és nem hiszem, hogy a Fidesz akar ezen változtatni, hiszen valószínűen az előbbiek egyik közéleti szerve, ennek ellenére elküldöm nekik ezt az írást és a Jobbiknak is, kíváncsi vagyok lép –e valaki.

Mit érhetsz el ezzel a diétával?

  • Súlycsökkenést
  • Méregtelenítést
  • Salaktalanítást
  • Új, érdekes ételek és ízek megismerését

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Dr. Guzrány Ferenc – Kínai diéta (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük