Cris Jarmey, John Tindall: Akupresszúra hétköznapi bajokra PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ez a kézikönyv valósággal ujjaink hegyére varázsolja az akupresszúra gyógyító erejét. A test különleges pontjaira gyakorolt nyomással – ennek a könyvnek az útmutatásai alapján – mozgósíthatjuk azt a finom energiát, amely serkenti az immunrendszert és meggyógyít számos egyszerű betegséget.

Az Akupresszúra hétköznapi bajokra elmagyarázza az „egész”-ség és betegség keleti felfogását, majd pontos útmutatást ad, hogyan végezzük az akupresszúrás kezelést. Részletes ábrák mutatják be az egyes nyomáspontok helyét. Ebből a könyvből megtanulható. miként használjuk fel a test természetes gyógyító erejét, és hogyan kezelhetünk seregnyi hétköznapi bajt mindenféle gyógyszer nélkül.

Ilyen panaszok például: meghűlés és stressz, ízületi gyulladás és hátfájás, emésztési zavarok és gyomorsavtúltengés, hólyaggyulladás és ülőidegzsába, asztma és arcüreg gyulladás, szorongás és depresszió, havi vérzés előtti feszültség, vírusfertőzés utáni gyengeség, aranyér…

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Cris Jarmey – John Tindall – Akupresszúra hétköznapi bajokra (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük