Abraham Leslie – Amit a lélekről már mindenkinek tudnia kellene PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A lélekről szóló, általam eddig megismert és megértett igazságokat azonban már magam is szeretném ingyen közzé tenni azzal, hogy a „teljes igazság” megismeréséhez és megértéhez ennyivel is közelebb kerülhessen minden olyan embertársam, aki maga is keresi az Igazságot.

A következő írásokat azon embertársaimnak szánom tehát, akik valóban a Valóságos Istenben keresik a Megváltó Istent, Aki a számunkra itt elérhető „teljes igazság” megismertetésével majd meg is szabadít, és fel is szabadít bennünket emberi lelkeket a tárgyi valóságból illetve a tárgyi valóság uralma alól.

Az írások tehát egyáltalán nem a vitatkozásokat illetve szóharcokat kedvelő vagy éppen azoktól szenvedő emberekhez szólnak, hanem a valóban Istent keresőkhöz. Ennek ellenére azonban az írásokat bátran merem ajánlani elolvasásra még a magukat „elkötelezett ateistáknak” valló embertársaimnak is. Az elolvasásukkal ugyanis, mint ahogyan azt utóbb remélhetőleg már maguk is meg fogják majd látni, inkább csak nyerni fognak, mintsem valamit is veszíteni.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Abraham Leslie – Amit a lélekről már mindenkinek tudnia kellene (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük