A természetgyógyászat kézikönyve PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Könyvünk célja, hogy mindenkinek lehetőséget nyújtson a természetgyógyászati gondolatok és gyógyítási módszerek megismeréséhez. Utánanézhet mindannak, ami a kórképek, azok lezajlásának és kezelésmódjának megértéséhez szükséges.

Így mindenki előtt nyitva áll az út, hogy választ kapjon az egészséget és a betegségeket érintő kérdéseire. Beszélünk olyan eljárásokról is, amelyek szűkebb értelemben nem tartoznak a természetgyógyászati módszerek közé, de gyakran alkalmazzák őket a természetgyógyászat keretein belül.

Az egyes betegségek tárgyalásánál javaslatot teszünk a természetgyógyászati kezelésre. Ennek értelemszerűen kell beépülnie az alapkezelésbe, ami minden esetben irányelvül szolgál. A természetgyógyászati kezelés az egész jegyében történő kezelés. Szükség van a gyógyulni akaró állandó aktív részvételére.

Ezért részletezzük az egyes címszavaknál a különféle kezelések technikáját, és alkalmaztunk szemléltető ábrákat. Ezen túlmenően a megfelelő címszavak tanulmányozása jó bevezetőül szolgál az egészséget megőrző, természetes életmód elsajátításához, s ezzel az egészséges lét legfontosabb feltételét szolgálja: a megelőzést.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

A természetgyógyászat kézikönyve (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük