A. Sztojnev, O. Ikonomov, N. Vrabcsev, A. Kurtev: Bioritmusok PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A bolgár szerzőgárda tollából született könyv Bulgáriában kiemelkedő sikert aratott. A nagy siker feltehetően annak volt köszönhető, hogy a könyv egy mindmáig felderítetlen és méltatlanul elhanyagolt témával foglalkozik: a valamennyi élőlény életében oly nagy szerepet játszó bioritmusokkal.

Ezekről a szervezetünkben szinte óramű pontossággal lezajló és szabályos időközönként ismétlődő folyamatokról, az ún. biológiai óráról csak mostanában kezdenek egyre többet felderíteni a szakemberek, pedig az életünknek szinte nincs egyetlen olyan mozzanata sem, amiben ne játszana valamilyen szerepet az, hogy éppen melyik ritmikus fázisban vagyunk.

Nemcsak az alvás és ébrenlét, a testhőmérséklet, a szív, a légzés, a keringés és vele valamennyi szerv működése függ össze ezzel az egyénenként más és más ritmussal, de a fizikai teljesítőképesség, a szellemi frissesség, a nemi vágy, a szexuális aktivitás is összefügg azzal, hogy az adott napon vagy napszakban az ember mire van hangolva.

Egyes napok vagy napszakok kimondottam kritikusak lehetnek, ilyenkor érezzük azt, hogy „ma semmi nem sikerül”, máskor szinte szárnyakat ad az embernek a megfelelő biológiai hangoltság. A könyvből azt is megtanulhatja az olvasó, hogyan számíthatja ki saját biológiai ritmusát, s ennek alapján előre tervezheti az elkövetkező napok programját – figyelembe véve, hogy éppen milyen passzban lesz.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

A. Sztojnev, O. Ikonomov, N. Vrabcsev, A. Kurtev: Bioritmusok (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük