Pape, Quadbeck, Cavelius – Hormonképlet PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A hormonok jelentik a jó alak kulcsát. Döntő e szempontból a nők hormonális bioritmusa és hormontípusa. Könnyebb fogyni, ha együttműködünk a testünkkel, mintha ellene dolgoznánk.

  • Láthatatlan karmesterek: hogyan befolyásolják az anyagcsere-, a stressz- és a nemi hormonok a nők életét, és miért tükröződik az alakon a jelátvivő anyagok, például az ösztrogének szintjének ingadozása.
  • Inzulinképlet: valamennyi női hormontípusnak más az anyagcsere-súlypontja. Az inzulindiéta és a „Karcsúsító álom” elve szerint készült receptek a megfelelő időben látják el a szervezetet a megfelelő tápanyagokkal.
  • Mozgásképlet: jóga a hormonok egyensúlya érdekében, kitartást igénylő és erősítő edzés az alakformálásért és a jó közérzetért – természetes összhangban a női hormontípusokkal.
  • Stresszcsökkentő képlet: odafigyelési és lazító gyakorlatok segítik a stresszhormonok, például a kortizol kordában tartását és az éhségrohamok elkerülését.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Pape, Quadbeck, Cavelius – Hormonképlet – A valóban eredményes női fogyókúra titka (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük