William Ury – Tárgyalás nehéz emberekkel PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

William Ury - Tárgyalás nehéz emberekkel PDFWilliam Ury neve valószínűleg nem ismeretlen a menedzserkönyveket használók körében, hiszen A sikeres tárgyalás alapjai című, társszerzővel írt könyve annak idején tisztes sikert aratott. Viszont – miként azt jelen könyvének előszavában írja – az olvasók részéről felmerült pár kérdés, amelyre ott különféle okok miatt nem sikerült válaszolni.

Ezek egyike volt például az, hogy miként tárgyaljunk azokkal, akik nem ismerik, vagy nem tartják be a tárgyalás íratlan szabályait. Miközben Ury erre válaszol, lépésről-lépésre végigköveti a problémás tárgyalások menetét, és megadja az általa használhatónak ítélt módszereket is. Besorolása alapján öt szakaszra (ahogy ő nevezi lépésre) bonthatjuk az efféle nehéz eseteket.

  1. Húzódj vissza a páholyba!
  2. Állj az oldalára!
  3. Ne utasíts el… foglalj új keretbe!
  4. Építs neki aranyhidat!
  5. Ne térdre akard kényszeríteni, hanem arra, hogy tárgyilagosan gondolkozzék!

Menet közben egyszer sem szabad szem elől téveszteni a célt: nem legyőzni akarjuk tárgyalópartnerünket, hanem kölcsönösen előnyös megállapodást kötni vele. A szerző ez a fogalmat egy rövidítéssel emlegeti minden alkalommal. A TELA nem más, mint a Tárgyalásos Egyezség Legjobb Alternatívája – és nem árt, ha már ennek birtokában kezdjük meg a tárgyalást.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

William Ury – Tárgyalás nehéz emberekkel (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük