Vera F. Birkenbihl – Kommunikációs gyakorlatok PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A könyv fontos mindenkinek, Önnek és másoknak, akik a legjobban meg akarják érteni és megfelelően akarják használni a kommunikációs szabályokat a teljesebb életöröm megszerzéséhez, és a foglalkozásukban is a legteljesebb sikerig szeretnének elérni.

A „megfelelő” kommunikáció megkönnyíti az életben előforduló nehéz helyzetekben való helyes és megfelelő viselkedést.

A „Kommunikációs gyakorlatok”-kal mindenki megtanulja, miként viselkedjen legjobban embertársaival, miként tudja legjobban megértetni és megérteni magát. Ily módon elmélyíthetjük mind az emberismeretünket, mind rátermettségünket önmagunk megértéséhez, segít a megfelelő motivációk elsajátításában, hogy minél sikeresebbek lehessünk.

Számos egyszerű gyakorlat, kísérlet és játék „illusztrálja” az elmélet gyakorlását, elsajátítását: miközben ezeket gyakoroljuk, sok-sok szórakozást is nyújt, ami a legvégén a leghasznosabb tudásként jelentkezik.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Vera F. Birkenbihl – Kommunikációs gyakorlatok (Az emberek közti kapcsolatok sikerességéhez, fejlesztéséhez) (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük