Jenny Rogers – Befolyásolási képesség DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Egyszerű, ​de hatékony program segítségével fejlessze készségeit! Véleménye meghallgattatása révén erősítse pozícióját! Jól működő emberi kapcsolatok kialakításával és hatékony kommunikációval javítsa csapata teljesítményét! Hasznosítsa a mindennapi emberi kapcsolatokat!

A hatékony befolyásolás az a fontos képesség, amellyel minden komoly szakembernek rendelkeznie kell, hiszen az üzleti és a magánéleti sikerekhez elengedhetetlen, hogy hatni tudjon másokra, el tudja fogadtatni a véleményét.

Minden menedzser tudja, milyen nehéz lehet meggyőzni a másik felet, még akkor is, ha lehengerlő érvei vannak. A könyvben Jenny Rogers elmagyarázza mindazokat a módszereket, amelyek segítségével megoldhatja ezeket a problémákat.

Olvashatunk többek között a jól működő emberi kapcsolatok kialakításáról, a valódi figyelésről, a visszajelzésről, a közös nevezőre jutásról. A befolyásolás olyan tanulható technika, amelynek minden ember hasznát veszi, a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Jenny Rogers – Befolyásolási képesség – Scolar önfejlesztő program (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük