Timothy Leary: Az eksztázis politikája: Drog, tudat, vallás PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Timothy Leary: Az eksztázis politikájaKönyvajánló:

„Timothy Learyt (1920-1996) élete jelentős részében az emberi lélek, a társadalmi tudat és a vallásos élmény megismerése foglalkoztatta. Az 1940-es és az 1950-es években pszichológusként a csoportterápia, a társas kapcsolatok foglalkoztatták.

A személyiség interperszonális jellegét vizsgáló tesztjét a mai napig használják a hazai és a nemzetközi klinika pszichológiai gyakorlatban. 1960-ban találkozott először pszichedelikus szerekkel, melyeket hamarosan bevont a Harvardon végzett kísérleteibe is. Ennek hatására előbb elbocsátották egyetemi állásából, majd 1966-ban tiltott droghasználat miatt letartóztatták. 1970-ben megszökött a börtönből és Svájcba menekült. 1973-ban – miután kiadták az Egyesült Államoknak – újból börtönbe zárták, ahonnan végül 1977-ben szabadult.

Leary-t a pszichedelikus mozgalom egyik atyjaként és az LSD „apostolaként” tartják számon. Élete és pályája olyan személyiségekkel kötődött össze, mint Richard Alpert, William Burroughs, Allen Ginsberg, Ken Kesey.”

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Timothy Leary: Az eksztázis politikája: Drog, tudat, vallás (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük