Swedenborg: Menny és pokol – A látottak és hallottak szerint Doc

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Swedenborg Emanuel (1688-1772) svéd tudós. Sokrétű tudományos munkálkodást folytatott (nyelvek, természettudományok, hittudományok). Munkái, tanulmányai és találmányai elismeréséül a király a Svéd Bányatanács ülnökévé nevezte ki, később a fõrendi ház tagjává emelték és a nemesi Swedenborg nevet kapta.

Nagy hatást gyakorolt kora tudós társadalmára. Csodálatos tudományos előrelátásai és teóriái voltak, amelyek másfél évszázaddal előzték meg a paleontológiát, biológiát, és a magnetizmust, és évekkel megelőzte az atomteória és a nebulárhipotézis vázlatával Kantot és Laplacet.

Élete közepén az Úr megjelent neki, és egy olyan feladattal bízta meg amely egyedülálló a történelemben. Belépést engedett neki a szellemvilágba, ahol évtizedekig módjában állt az Úrral és az angyalokkal közvetlenül beszélni.

Megláthatta a mennyet és a poklot annak valódiságában és az ott látottakat és hallottakat leírta. Kinyomtatta és elküldte az akkori világ számos teológiájára és egyetemére.

Őmaga is tisztában volt vele, hogy üzenete az eljövendő kor embereinek szól.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Swedenborg: Menny és pokol (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük