Popper Péter – Színes pokol PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Popper Péter - Színes pokol PDFKönyv a színészről, a színészetről, a színész és a „civil” szerelméről, a színházról mint pszichológiai műhelyről, a komédiásról és a varázslóról, az átváltozások titkáról, a gyerekek és a felnőttek játékairól.

A nyolcvanas évek egyik sikerkönyve, amelyik újra meg újra kiadásra került. Ennek az olvasmányos, könnyed stílusban megírt művészetpszichológiai tanulmánynak lelkes hívei és ádáz ellenségei támadtak. Volt, aki úgy érezte, hogy túlmutat a színészeten, mindannyiunkról és mindannyiunknak szól, akik életünkben „Isten komédiásai” vagyunk.

Mások úgy vélték, hogy a színész személyiségének ilyen tárgyi elemzése megalázó a művészre nézve és dühösen tiltakoztak ellene. Kevesen voltak, akiket a téma hidegen hagyott. A könyv által feszegetett kérdések ma is jelen vannak az életünkben. Szórakoztató és elgondolkoztató olvasmány.

A sorozatról: Az élet dolgai új pszichológiai sorozat a Saxum kiadásában, Popper Péter szerkesztésében. A kötetek a mindennapi életben előforduló lelki zavarokkal, válságokkal foglalkoznak, – s mint a sorozat emblémája, a „tövishúzó” jelzi, segítséget adnak a megoldáshoz.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Popper Péter – Színes pokol (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük