M. Williams, J. Teasdale, Z. Segal, J. K. Zinn: Kiút a boldogtalanságból PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A depresszió ma már népbetegség.

Ennek leküzdésére az a könyv célja, hogy olyan eszközt adjon az olvasó kezébe, amellyel a búskomorság első jelentkezésekor kezébe veheti sorsa irányítását, vagyis megelőzheti a depresszió kialakulását, – ahelyett, hogy tehetetlenül várná, hogy a betegség örvénye magába szippantsa.

A szerzők által ismertetett eszköz az éber tudatosság, amely nagyon egyszerű, ám annál hatékonyabb módja, hogy figyelmet szenteljünk a problémás érzéseinknek és tapasztalatainknak, s ezzel segít kitörnünk a krónikus boldogtalanság ördögi köréből.

Megtanulhatjuk, hogyan kerülhetjük meg a kétségbeeséshez, tépelődéshez és önvádhoz vezető gondolkodási szokásainkat, hogy rugalmasabban nézhessünk szembe az élet kihívásaival.

A „KIÚT A BOLDOGTALANSÁGBÓL” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik a könyv ismeretanyagának felhasználásával már a búskomorság első jelentkezésekor kezükbe kívánják venni a sorsuk irányítását, vagyis megelőzik a depresszió kialakulását, – ahelyett, hogy tehetetlenül várnák a betegség elhatalmasodását.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Mark Williams, John Teasdale, Zindel Segal, Jon Kabat Zinn: Kiút a boldogtalanságból (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


 

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük