Jacques de Langre: DO-IN klasszikus hagyományai PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Jacques de Langre: DO-IN klasszikus hagyományai

Jacques de Langre: DO-IN klasszikus hagyományai

A Do-In önmasszázs, könnyed ujjnyomásos és légzőgyakorlatok szervezett sorozata. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végző személy testén és tudatában.

A Do-In kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringő energiát, és ha szükséges, többletenergiához juttatja szervezetünket.

A Do-In előnye, hogy gyakorlatai saját testünkön elvégezhetőek, mindenfajta külső segítség és műszaki tudás nélkül. Gyógyító hatása már a legelső gyakorlatsorozatok elvégzése után megmutatkozik. Bár az akupunktúrával megegyező elvekre épül, ehhez semmiféle tű vagy segédeszköz nem szükségeltetik.

A hagyomány szerint a Do-In már jóval az akupunktúra előtt létezett, és eredményei gyakran felülmúlják az akupunktúra eredményeit.

A kezdőknek ajánlatos mihamarabb megismerkedniük a legalapvetőbb és igen könnyen elsajátítható gyakorlatokkal, mert csak így válhatnak elég érzékennyé a Do-In gyógyító erejének befogadására és biztosíthatják a tiszta gyógyító energia beáramlását és keringését testükben.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Jacques de Langre: DO-IN klasszikus hagyományai (Az önmasszázzsal való megújulás ősi művészete (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük